Skip to content
Bezig met het laden van Evenementen

#3. Imagining a bold and creative future:

Brussel als hoofdstad van ideeën en verbeelding voor 500 miljoen Europeanen

Neem deel aan de boeiende discussie over de toekomst van Brussel en zijn rol als hoofdstad van de verbeelding en ideeën voor 500 miljoen Europeanen.
Brussel is te lang gezien als een administratief centrum van Europa, maar wij geloven dat het zoveel meer kan zijn. Wij zien een toekomst waarin Brussel niet alleen het hoofdkwartier is van belangrijke instellingen, maar ook een bruisende culturele hoofdstad die al haar inwoners transformerende ideeën en praktijken biedt.

Wij geloven dat kunst en cultuur een centrale rol kunnen spelen bij het creëren van een gedeelde, duurzame en inclusieve toekomst, uitgaande van onze superdiverse en meertalige stad. Maar we willen nog ambitieuzer zijn dan dat. We willen onderzoeken hoe kunst en cultuur kunnen worden geïntegreerd in de stedelijke transities die we moeten maken, om de weg te wijzen naar een ander, gelijkwaardiger en inclusiever Europa.

Dit is jouw kans om deel te nemen aan het gesprek en mee vorm te geven aan de toekomst van Brussel als een hoofdstad van verbeelding en ideeën. Of u nu kunstenaar, student, stedenbouwkundige of gewoon iemand die de toekomst van Europa een warm hart toedraagt bent, uw inbreng is essentieel. Laten we ons samen een betere toekomst voorstellen!

SPREKER(S)

Aucun intervenant lié cet événement

Uurrooster

10:00 > 13:00

Plaats

les Halles de Schaerbeek

INSCHRIJVINGEN: https://form.jotform.com/231247712341347

VOLGENDE EVENEMENTEN VAN DE CYCLUS

Aucun événement lié à cet intervenant