Skip to content

Get involved

Hoe kan ik bijdragen aan het project Brussels Academy?

Deelnemen

Geëngageerd publiek

 

 

 

Brussels Academy wisselt kennis uit om bij te dragen aan een stad met geïnformeerde en geëngageerde burgers. Daarom moedigen we alle Brusselaars in de eerste plaats aan om deel te nemen aan onze activiteiten!

Brussels Academy is een coproductief projet dat wordt mogelijk gemaakt door een groot netwerk: een tiental universiteitsprofessoren die het project mee trekken, een groep geëngageerde vrijwilligers voor het onthaal en de organisatie, een honderdtal academici, experten en actoren uit het middenveld die hun kennis komen delen, een honderdtal partnerorganisaties die de programma’s helpen samenstellen, een vijftiental Brusselse instellingen die onze activiteiten gratis verwelkomen,...

Wil je ook bij Brussels Academy aan de slag? Wil je lesgeven? Heb je een idee voor een programma?  Voel je vrij om contact met ons op te nemen!

info@brusselsacademy.be

WORD BETROKKEN

Leraar, vrijwilliger, stagiair.......

Doneren

participatieve steun

Kennis is een gemeengoed dat vrij toegankelijk moet zijn. Dat is onze basisfilosofie. Daarom streven we naar een toegankelijk en open aanbod. Onderzoekers en burgers komen hun kennis gratis delen, partnersorganisaties verwelkomen onze activiteiten gratis. Toch hebben we kosten voor de voorbereiding, organisatie en communicatie.

Jou financiële bijdrage, wat het bedrag ook moge zijn, stelt Brussels Academy in staat haar autonomie te behouden en activiteiten te blijven aanbieden en ontwikkelen voor alle Brusselaars.

Een initiatief als Brussels Academy kan niet overleven zonder participatieve steun.

Bankrekeningnummer :
IBAN BE93 0689 4075 8567
BIC GKCC BEBB

Aarzel niet om ons te contacteren!

Wil je een rol spelen in het project ?

Stuur ons je contactgegevens en wat je aan Brussels Academy wil bijdragen.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.