Skip to content

Keseru

Imre

Operational Director

Dr. Imre Keseru is assistent-professor en teamleider stedelijke mobiliteit bij het MOBI Mobility, Logistics and Automotive Technology Research Centre aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). In zijn vorige functies ontwikkelde hij beleidslijnen voor internationaal transport bij het Hongaarse Ministerie van Transport en was hij adjunct-hoofd van de eenheid aan het Instituut voor Transportwetenschappen in Boedapest.

Zijn belangrijkste onderzoeksthema’s zijn participatieve evaluatie van stedelijke mobiliteitsprojecten, betrokkenheid van belanghebbenden bij vervoersplanning, co-creatie voor mobiliteit, analyse van reistijdgebruik en het bouwen van scenario’s voor stedelijke mboiliteit.

Hij heeft uitgebreide ervaring met door de EU gefinancierde onderzoeksprojecten. Recentelijk was hij betrokken bij de participatieve evaluatie van toekomstige scenario’s voor mobiliteit en vervoer in Europa (Mobility4EU-project) en coördineert hij het project Learning Loops in the Public Realm (LOOPER) voor de ontwikkeling van een co-creatieplatform voor stedelijke vraagstukken. Hij leidt ook het Horizon2020-project INDIMO (Inclusive Digital Mobility Solutions) en coördineert de bijdrage van MOBI aan het SPROUT-project (Sustainable Policy Response to Urban Mobility Transitions).

Vrije Universiteit Brussel

Gelinkte documenten

Geen gelinkte documenten

Gelinkte evenementen

Geen gelinkte evenementen