Skip to content
Bezig met het laden van Evenementen

#3. Rethinking Brussels

“Op naar het nieuwe normaal”

Meer dan een jaar lang stond ons stadsleven op pauze. De pandemie heeft straten, theater-, film- en concertzalen net als restaurants, musea en pleinen doen leeglopen… Plaatsen waar we voorheen steevast terechtkonden voor een ontmoeting, gesprek of moment om te delen.
Strenge maatregelen werden ingevoerd, en de cultuursector deelde mee in de rake klappen, al legde de crisis ook enkele van zijn gebreken bloot, denk maar aan de sociale ongelijkheden, de kwetsbaarheid van artiesten, de beperkte weerspiegeling van de diversiteit of het onevenwicht in programmakeuzes en repertoires.

Op 21 juni 2021 nodigen Brussels Academy, Fox in the City, Bozar en RAB-BKO onderzoekers, artiesten, experten, verenigingen en culturele instellingen uit om het te hebben over de nieuwe mogelijkheden die de gezondheidscrisis aan het licht bracht, met het oog op nieuwe verhoudingen tussen kunst en cultuur in Brussel.

Met:  Karel Vanhaesebrouck (ULB), Aurélie Di Marino (K.A.K.), Sophie Lauwers (BOZAR), Mohammed Ouachen (Diversités sur Scène), David Murgia (acteur)

Moderator: Marion Berzin (Brussels Academy)

© Baptiste Maryn

SPREKER(S)

Aucun intervenant lié cet événement

Uurrooster

19:00 > 21:00

Plaats

BOZAR

Inschrijving

VOLGENDE EVENEMENTEN VAN DE CYCLUS

Aucun événement lié à cet intervenant