Skip to content
Bezig met het laden van Evenementen

#2. Building bridges for a sustainable and inclusive Brussels:

navigeren door stedelijke transities en transformaties

Bereid u voor op een inspirerende discussie over het bouwen van bruggen en het omarmen van stedelijke transities en transformaties in Brussel. We zullen onderzoeken hoe we kunnen samenwerken om de sociale, culturele en stedelijke uitdagingen waar onze stad momenteel voor staat aan te pakken.

Ons doel is een meer duurzame, democratische, gelijke en gedekoloniseerde stad te creëren. Gelukkig is Brussel al een laboratorium van innovatieve strategieën, instrumenten en projecten die inclusie, gelijkheid en stedelijke ontwikkeling bevorderen. De vraag is hoe we deze kennis kunnen delen met de rest van Europa.
Daarvoor moeten we verbindingen en platforms bevorderen die sectoroverschrijdende samenwerking en strategieën mogelijk maken. We moeten manieren vinden om verschillende gemeenschappen en belanghebbenden samen te brengen en bruggen te slaan tussen verschillende sectoren en disciplines.

En laten we de superdiversiteit van Brussel niet vergeten – dit is een stad met zoveel verschillende culturen, talen en achtergronden. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen wordt betrokken bij dit proces van stedelijke transitie en transformatie?

Doe mee aan deze boeiende discussie en help ons de toekomst van Brussel vorm te geven! Uw stem telt, grijp deze kans om in contact te komen met anderen en een verschil te maken.

SPREKER(S)

Aucun intervenant lié cet événement

Uurrooster

10:00 > 13:00

Plaats

les Halles de Schaerbeek

INSCHRIJVINGEN : https://form.jotform.com/231247712341347

VOLGENDE EVENEMENTEN VAN DE CYCLUS

Aucun événement lié à cet intervenant